Maissipyttipannu

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Maissipyttipannu -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.
Touch of Taste Maissipyttipannu

Ainesosat

noin 20 minuuttia
4

annosta

2 kpl sipulia
1 rkl voita
200 g pancettaa (pekoni) kuutioituna
2 kpl pientä paksoita (pinaattikiinankaali) silputtuna
800 g tuoreita maissinjyviä tai pakasteena (sulata)
1 tl Bong Touch of Taste kanafondia
2 kpl mozzarellaa
  Tuoreita yrttejä

Valmistus

  1. Paista sipulia ja pancettaa* muutaman minuutin ajan voissa.
  2. Lisää maissinjyvät ja jatka paistamista noin 5 minuuttia, kunnes maissi on pehmeää.
  3. Lisää 1 dl vettä ja fondi ja keitä kokoon.
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Lisää lopuksi paksoi ja tarjoa puolikkaan mozzarellan ja runsaiden tuoreiden yrttien kanssa.

*Jos pancettaa ei löydy kaupasta, sen voi korvata pekonilla.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
noin 60 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 5 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 35 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi