Italialainen lehtikaalimunakas, frittata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Italialainen lehtikaalimunakas, frittata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Italialainen lehtikaalimunakas eli frittata valmistuu helposti uunissa! Viimeistele kokonaisuus cheddar-raasteella

Ainesosat

4

annosta

500 g pakastettua hienonnettua lehtikaalia
60 g pekonia
25 g voita
5 kpl kananmunia
1 dl maitoa
 valkopippuria
150 g cheddarjuustoa, raastettuna
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia

Valmistus

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 °C:seen.
  2. Sulata pakastelehtikaali ja purista ylimääräinen neste hyvin pois.
  3. Laita voi uuninkestävään vuokaan, anna se sulaa uunissa.
  4. Vatkaa fondi, kananmunat, maito, suola ja pippuri kulhossa sekaisin.
  5. Sekoita joukkoon lehtikaali ja juustoraaste. Kaada seos uunivuokaan.
  6. Levitä pekonisiivut lehtikaalimassan päälle.
  7. Paista uunin keskiosassa noin 20 min, kunnes se on kiinteä ja kaunis värinen.
  8. Mausta halutessasi suolalla ja mustapippurirouheella.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi