Meksikolainen pata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Meksikolainen pata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
huevos

Ainesosat

noin 30 minuuttia
4

annosta

2 rkl oliiviöljyä
1 kpl keltasipuli
2 kpl valkosipulinkynttä
200 g chorizoa
3 dl maissinjyviä
4 dl tomaattimurskaa
1 rkl Bong Touch of Taste kanafondia
200 g kypsiä mustia papuja
1 dl vettä
1 rkl juustokuminaa
1 tl korianteria
1 tl oreganoa
4 kpl kananmunaa
  Nippu tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
  
  

Valmistus

  1. Viipaloi makkara.
  2. Huuhtele pavut ja anna valua siivilässä.
  3. Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipuli.
  4. Paista sipulia, valkosipulia ja makkaraa hitaasti mausteiden kanssa matalalla lämmöllä 5 minuuttia.
  5. Lisää pavut, maissi, tomaatit, fondi ja 1 dl vettä.
  6. Anna seoksen kiehua hiljalleen vielä 5 minuuttia.
  7. Riko munat keskelle ja anna pannun hautua, kunnes munanvalkuaiset ovat jähmettyneet.
  8. Ripottele päälle yrttejä ja tarjoa pata leivän kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 15 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 10 min keittoaikaa
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi