Timjamivasikka ja punaviinissä haudutetut minisipulit

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Timjamivasikka ja punaviinissä haudutetut minisipulit -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Kauniin rose vasikanfile glaseerataan Häränlihafondilla maustetulla timjamiglazella. Tarjoile minisipulien ja täyteläisen maa-artisokkapyreen kanssa.

Ainesosat

4

annosta

400 g vasikanfilettä
2 rkl voita
  GLASEERAUS
 dl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
1 rkl rypsiöljyä
1 tl kuivattua timjamia
1 kpl valkosipulinkynsiä
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl juoksevaa hunajaa
PUNAVIINISSÄ HAUDUTETUT MINISIPULIT   
1 rkl voita
 kpl pieniä sipuleita
20 g tuoretta rosmariinia
1 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
1 rkl hienoa sokeria
2 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
2 dl punaviiniä
 dl vettä
1 tl soija Mushroom
1 tl maissitärkkelystä
200 g pieniä sipuleita
50 g pinaattia
MAA-ARTISOKKAPYRE   
500 g maa-artisokkia
 dl kermaa
2 rkl voita
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
  suolaa ja pippuria

Valmistus

GLASEERAUSKASTIKE

  1. Mittaa kaikki glaseerauskastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita. Laita kylmään 30 minuutiksi.
  2. Ruskista filee voissa ja sivele timjamiglaseeria pintaan. 
  3. Paista kypsäksi uunissa 100 °C:ssa noin 45 min.
  4. Sivele glaseerauskastiketta lihan pintaan 2-3 kertaa paiston aikana.

PUNAVIINISSÄ HAUDUTETUT MINISIPULIT

  1. Ruskista hienonnettu sipuli, rosmariini ja valkosipuli voissa. 
  2. Lisää sokeri ja anna karamellisoitua. 
  3. Kaada joukkoon fondi, punaviini, vesi ja soija. Anna hautua n. 10 min.
  4. Suurusta pieneen vesimäärään sekoitetulla maissitärkkelyksellä. 
  5. Siivilöi kastike ja lisää ruskistetut minisipulit ja tuore minipinaatti. 

MAA-ARTISOKKAPYRE

  1. Kuori ja keitä maa-artisokat fondissa. 
  2. Kaada pois suurin osa nesteestä. 
  3. Lisää kerma ja voi.
  4. Soseuta tasaiseksi.
  5. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
45
arvosana (0)
0.0/5
180
arvosana (0)
0.0/5
50
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi