Sadonkorjuupata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Sadonkorjuupadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Sadonkorjuupataan pilkotaan satokauden herkullisimman kasvikset ja haudutetaan maistuvaksi jauhelihan kanssa. Viimeistele maku Häränlihafondilla!

Ainesosat

35
4

annosta

 persiljajuurta tai palsternakkaa
 porkkanaa
 keltainen sipuli
 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
200 g naudan jauhelihaa
1 rkl tomaattipyreetä
2 rkl oliiviöljyä
 kirsikkatomaatteja
 laakerinlehteä
 tuoretta timjamia
1 rkl sitruunamehua
1 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
  suolaa ja pippuria
Tarjoiluun   
  salaattia
  

Valmistus

  1. Kuori ja paloittele kasvikset noin 3mm paksuisiksi siivuiksi.
  2. Laita kattilaan öljyä ja kuullota kasviksia muutama minuutti. Nosta sivuun.
  3. Paista jauheliha öljyssä, lisää tomaattipyree, mausteet ja kuullotetut kasvikset.
  4. Lisää kirsikkatomaatit, fondi ja kaada joukkoon noin 3 dl vettä, niin että liha ja kasvikset peittyvät. Anna kiehua miedolla lämmöllä 25 min, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
  5. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla. Tarjoile pata salaatin kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi