Perinteinen suomalainen jauhelihakeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Perinteinen suomalainen jauhelihakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia.
Jauhelihakeitto

Ainesosat

noin 30 minuuttia
4

annosta

1 kpl keltainen sipuli
2 kpl valkosipulinkynttä
4 kpl kiinteää perunaa
2 kpl porkkanaa
2 rkl rypsiöljyä
500 g jauhelihaa
3 rkl tomaattisosetta
 tl curryjauhetta
2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Häränlihafondia
2 rkl japanilaista soijakastiketta
8 dl vettä
 tl sambal oelek tai punaista chilikastiketta
Tarjoiluun:   
  crème fraiche
  tuoreita yrttejä, kuten oregano
  leipää

Valmistus

  1. Pilko sipuli ja valkosipuli sekä kuori ja kuutioi perunat ja porkkanat.
  2. Paista jauheliha öljyssä (1 rkl) ja kaada kattilaan.
  3. Paista sipulia ja valkosipulia öljyssä muutama minuutti, sekoita tomaattisose, perunat, porkkanat ja curryjauhe, ja anna kiehua muutaman minuutin.
  4. Kaada kaikki kattilaan ja lisää Touch of Taste fondi, soijakastike, vesi ja chilikastike.
  5. Anna kypsyä hitaasti 20 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä.
  6. Tarkista maku Touch of Taste fondin, chilikastikkeen, suolan ja pippurin kanssa.
  7. Tarjoile keitto kulhoissa, joiden päällä on crème fraichea, yrttejä sekä leipää.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 2 h
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
45 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi