Jauhelihapihvi ja haudutettua sipulia

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Jauhelihapihvi ja haudutettua sipulia -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Jauhelihapihvit haudutetulla sipulilla on nopea arkiruoka

Ainesosat

4

annosta

600 g naudan jauhelihaa
1 nippu tuoretta rakuunaa
1 rkl dijon-sinappia
  sormisuolaa ja mustapippuria
  voita paistamiseen
HAUDUTETUT SIPULIT   
2 kpl suuria hopeasipuleita
2 dl vettä
1 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
  tuoretta timjamia, pilkottuna
4 kpl kananmunia
  perunasosetta lisäkkeeksi
  
  
  
  

Valmistus

  1. Sekoita jauhelihan joukkoon pilkottu rakuuna ja sinappi. 
  2. Mausta suolalla ja pippurilla. 
  3. Muotoile 4 pihviä, painele jauhelihasta kaikki ilma pois.
  4. Kuori ja viipaloi sipuli ohuelti ja kuullota viipaleet hitaasti kattilassa voissa timjamin kanssa. 
  5. Lisää vesi ja fondi, kun sipulit ovat pehmeitä, noin viiden minuutin kuluttua. Lisää vielä fondia, vähän kerrallaan, jos haluat reilummin lihan makua. 
  6. Anna liemen kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan. 
  7. Paista kananmunat kuten haluat.
  8. Paista pihvit voissa molemmin puolin muutaman minuutin ajan. 
  9. Tarjoa pihvien kanssa haudutettua sipulia, kananmunaa ja perunasosetta. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 40 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi