Burgundin lihapata herkkusienillä ja hillosipuleilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Boeuf Bourguignon eli burgundinpata on ranskalainen mehevä liharuoka, joka saa klassisen makunsa punaviinistä, pekonista ja herkkusienistä. Viimeistele ranskalainen kotiruokaklassikko Häränlihafondilla.

Burgundin lihapata herkkusienillä ja hillosipuleilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.

Burgundin lihapata herkkusienillä ja hillosipuleilla

Ainesosat

n. 2 h
4

annosta

800 g naudanlihaa paloiteltuna
2 rkl voita
1 rkl ruokaöljyä
1 kpl porkkanoita, viipaloituna
1 kpl keltasipulia, viipaloituna
2 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
2 rkl tomaattipyreetä
1 rkl vehnäjauhoja
3 dl punaviiniä (suositus: Bourgognen alueen viinit, kuten pinot noir ja gamay)
1 mm kuivattua timjamia
1 kpl laakerinlehtiä
2 dl vettä
150 g pekonia, viipaloituna
200 g pieniä herkkusieniä
300 g hillosipulia
3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Ruskista paloiteltu liha voissa ja öljyssä.
  2. Mausta suolalla ja pippurilla, laita tilavaan pataan.
  3. Viipaloi porkkana, sipuli ja valkosipuli. Kuullota ne pannulla tomaattipyreen kanssa. Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita  tasaiseksi.
  4. Kaada joukkoon viini, lisää timjami ja laakerinlehti. Kuumenna samalla sekoittaen.
  5. Laita seos lihan joukkoon, lisää vettä niin että liha peittyy. Anna padan hautua mureaksi noin 1 1/2 tuntia.
  6. Suikaloi pekoni ja paista pannulla. Kun pekonin rasva alkaa irrota, lisää herkkusienet.
  7. Laita hillosipulit, sienet, pekoni ja fondi pataan ja hauduta muutama minuutti.
  8. Tarjoa paahdettujen juuresten ja keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
noin 2 tuntia
arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 5 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
30
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi