Yrtti-valkosipuliglaseerauskastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Yrtti-valkosipuliglaseerauskastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Helpossa kastikkeessa maistuvat ranskalaiset yrtit ja maukas valkosipuli. Glaze sopii myös marinadiksi lisäämällä ohjeeseen rypsiöljyä.

Ainesosat

4

annosta

3 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
2 tl ranskalaisia yrttejä (esim. rosmariinia, meiramia, persiljaa, timjamia, kynteliä, oreganoa, basilikaa, rakuunaa)
1 kpl valkosipulinkynsiä murskattuna
 tl kuivattua rosmariinia
2 tl makeaa chilikastiketta
1 rkl rypsiöljyä
2 tl kiinalaista soijakastiketta
1 rkl juoksevaa hunajaa

Valmistus

  1. Kastike sopii hyvin myös marinadiksi, käytä silloin 3 rkl rypsiöljyä. Anna kalan marinoitua vähintään 2 tuntia.
  2. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. 
  3. Sivele kastiketta paiston tai grillauksen aikana mielellään kolmesti lihan, kalan, kasvisten tai broilerin pinnalle. 
  4. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi