Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Pekoni-tomaatti maustevoi

Pekoni-tomaatti maustevoin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 50 g pekonia
    • 2 tl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
    • 100 g voita, huoneenlämpöisenä
    • 1 tl tomaattipyreetä
    • 2 tl persiljaa, hienonnettuna
    • 1 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 tl sitruunankuorta, raastettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Paista pekoni rapeaksi ja valuta ylimääräinen rasva talouspaperiin. Hienonna jäähtynyt pekoni.
    2. Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET