Pekoni-tomaatti maustevoi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Pekoni-tomaatti maustevoin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Herkullinen pekoni-tomaatti maustevoi maustetaan rapeaksi paistetulla pekonilla

Ainesosat

20
4

annosta

50 g pekonia
2 tl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
100 g voita huoneenlämpöisenä
1 tl tomaattipyreetä
2 tl persiljaa, hienonnettuna
1 tl valkosipulia, hienonnettuna
1 tl sitruunankuorta, raastettuna
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Paista pekoni rapeaksi ja valuta ylimääräinen rasva talouspaperiin. Hienonna jäähtynyt pekoni.
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
Alle 15 min
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
5 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi