Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Noriöljy

Noriöljyn reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 5 arkkia sushi nori -merilevää
    • 1 dl persiljaa, hienonnettuna
    • 1 dl persiljaa, hienonnettuna
    • 1 pieni valkosipulinkynsi
    • 1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
    • 2 tl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • 3 dl rypsiöljyä

    Valmistus

    1. Paahda merileväarkkeja 200 asteessa 5 min. Revi arkit pienemmiksi paloiksi ja laita monitoimikoneeseen persiljan, valkosipulin, sitruunankuoren ja fondin kanssa.
    2. Huumenna rypsiöljy noin 70 asteeseen. Kaada kuuma öljy monitoimikoneeseen ja sekoita öljy merileväseoksen kanssa. Sekoita 3 min.
    3. Siivilöi merilevä ja mausteet pois öljystä esimerkiksi hienon siivilän tai kahvin suodatinpaperin avulla.
    4. Tarjoile salaatin, kalan, äyriäisten tai broileriruokien kanssa. Noriöljy antaa ruoille herkullista umami-makua sekä upean tummanvihreän värin.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET