Kantarelli-piparjuuriglaseerauskastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kantarelli-piparjuuriglaseerauskastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.
Maistuva glaseerauskastike

Ainesosat

4

annosta

3 rkl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
4 rkl rypsiöljyä
2 tl pippurisekoitusta
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl punaviinietikkaa
5 g piparjuurta, raastettuna (1 tl)
1 rkl persiljaa, silputtuna
  

Valmistus

  1. Riittää noin 500 grammalle lihaa, broileria, kalaa tai kasviksia.
  2. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. 
  3. Sivele mielellään kolme kertaa paistettavan tai grillattavan lihan, kalan, kasvisten tai broilerin pintaan. 
  4. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
80
arvosana (0)
0.0/5
80 min, josta 60 min marinointi
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi