Persilja-etikkakurkut

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Persilja-etikkakurkkujen reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.
Helposti valmistuvat persilja-etikkakurkut ovat raikas ja kauniin vihreä lisuke monelle ruoalle. Kokeile Täyteläisen possupadan lisukkeena!

Ainesosat

4

annosta

1 kpl tuoretta kurkkua
1 tl suolaa
1 rkl etikkaa (24 %)
1 dl vettä
2 rkl sokeria
2 rkl persiljaa, hienonnettuna
  
  

Valmistus

  1. Huuhtele kurkku ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita suola joukkoon ja laita paino päälle noin 30 minuutiksi. Anna sen jälkeen kurkkujen valua lävikössä.
  2. Sekoita yhteen etikka, vesi ja sokeri. Yhdistä mausteliemi ja kurkut, anna maustua kylmässä muutama tunti.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi