Maissintähkät peston kanssa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Maissintähkät peston kanssa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
kokt majs

Ainesosat

noin 30 minuuttia
4

annosta

4 kpl maissintähkää
4 rkl rypsiöljyä
Pestoon:   
1 nippu tuoretta basilikaa karkeaksi pilkottuna
1 nippu tuoretta pinaattia karkeaksi pilkottuna
75 g parmesaanikuutioita
50 g paahdettuja pinjansiemeniä
1 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
 dl rypsiöljyä
 dl oliiviöljyä
  Suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita karkeaksi kastikkeeksi.
  2. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
  3. Siisti maissintähkät, keitä runsaassa vedessä 15-20 minuuttia ja lisää veteen suola kypsennyksen loppupuolella.
  4. Valuta maissintähkät hyvin.
  5. Kuumenna öljyä paistinpannussa ja paahda tähkät joka puolelta.
  6. Laita tähkät vadille ja sivele niihin pestoa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 3 h
arvosana (0)
0.0/5
50
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
45
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi