Lisuke, Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Choron-maustevoi

Choron-maustevoin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 0.5 dl porkkanamehua
    • 1.5 tl tomaattipyrettä
    • 2 tl punaviinietikkaa
    • 2 rkl tuoretta rakuunaa, hienonnettuna
    • 2 rkl persiljaa, hienonnettuna
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 tl tabascoa
    • 200 g voita

    Valmistus

    1. Yhdistä kaikki ainekset.
    2. Vatkaa sähkövatkaimella huoneenlämpöisen voin joukkoon.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET