Lampaanpaisti sitruunalla ja valkosipulilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Lampaanpaisti sitruunalla ja valkosipulilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia.
lammstek

Ainesosat

90 min.
6

annosta

 kg luutonta lampaanpaistia
  paistilankaa
  voita ja rypsiöljyä
Mausteseos   Mausteseos
1 rkl raastettua sitruunankuorta
4 kpl valkosipulinkynttä, murskattuna
1 dl silputtua lehtipersiljaa
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
2 rkl oliiviöljyä
  Sormisuolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Sekoita keskenään mausteseoksen ainekset.
  2. Kuivaa paisti talouspaperilla.
  3. Hiero mausteseos paistiin ja sido paistilankalla.
  4. Ruskista paistiin kauttaaltaan voissa ja öljyssä.
  5. Laita paisti uuninkestävään vuokaan ja paista 140 asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 58 astetta.
  6. Ota paisti uunista ja kääri se kosteaan voipaperiin. Anna mehevöityä 15 minuuttia.
  7. Leikkaa paisti viipaleiksi ja tarjoa paistinkastikkeen, paahdettujen perunoiden, kasvisten ja salaatin kanssa.

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Noin 2 tuntia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min.
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi