Vegaaninen linssikeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Vegaaninen linssikeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
linssoppa

Ainesosat

noin 30 minuuttia
4

annosta

1 dl hienonnettua sipulia
2 rkl hienonnettua valkosipulia
350 g punaisia kuivattuja linssejä
2 rkl rypsiöljyä
 tl inkiväärijauhetta
1 tl kurkumaa
1 tl kuminaa
2 rkl tomaattisosetta
4 dl murskattua tomaattia
2 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia, mieluiten luomu
 tl sambal oelek tai punaista chilikastiketta
  Suolaa ja pippuria
  Valkoviinietikkaa
Tarjoiluun:   
  crème fraiche
  mango chutney

Valmistus

  1. Paista sipuli, valkosipuli, tomaattisose ja mausteet öljyssä muutaman minuutin ajan.
  2. Sekoita linssit ja lisää tomaatit, Touch of Taste fondi ja 6 dl vettä.
  3. Anna keiton kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsyneet.
  4. Lisää tarvittaessa enemmän vettä kypsennyksen aikana.
  5. Mausta keitto suolalla, pippurilla ja mahdollisesti pienellä määrällä valkoviinietikkaa.
  6. Tarjoile keitto kulhoissa, joiden päällä on crème fraichea ja mango chutney.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
Noin 25 min
arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Noin 75 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi