Vegaaninen ”kylmäsavulohi” kasviksista

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Vegaanisen ”kylmäsavulohen” reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Valmista vegaaninen vaihtoehto kylmäsavulohelle kotimaisista kasviksista! Ohueksi viipaloidut juurekset marinoidaan ja viimeistellään savuaromilla.

Ainesosat

10
8

annosta

500 g kasviksia esim. porkkanaa punajuurta salottisipulia kuorittuna ja ohueksi siivutettuna
Pikkelöintiliemi:   
 rkl vettä
3 rkl sokeria
1 rkl etikkaa
  liquid smoke -savuaromia
1 tl Touch of Taste Kasvisfondia
  mustapippuria
Tarjoiluun:   
  tuoreita yrttejä
  

Valmistus

  1. Lisää liemen ainekset kattilaan, kiehauta. Anna jäähtyä.
  2. Laita kasvikset tiiviisti purkkiin liemen kanssa ja anna marinoitua 30 minuuttia jääkaapissa tai kunnes kasvikset ovat purutuntumaltaan rapean pehmeitä.
  3. Valuta ylimääräinen neste pois. Asettele siivut tarjoiluastialle ja koristele tuoreilla yrteillä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi