Parsakaali-juustopiirakka

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Parsakaali-juustopiirakka

Ainesosat

6

annosta

Pohja:   
200 g ruisleipäviipaleinta, murustettuna
30 g voita
Täyte:   Täyte:
350 g tuoretta parsakaalia, nuppuina
1 tl suolaa
4 kpl kananmunia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl Creme fraîchea tai smetanaa
2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia tai Kasvisfondia
  yrttisekoitusta
1 dl juustoraatetta, esim. emmental
  
  
  
  

Valmistus

  1. Soseuta leipä ja voi yleiskoneessa.
  2. Painele massa vuokaan ja paista uunissa 200°C:ssa noin 8 min.
  3. Paloittele parsakaali ja keitä kevyesti suolatussa vedessä enintään 2 min.
  4. Sekoita yhteen kananmunat, tuorejuusto, creme fraiche, fondi, pippuri ja juustoraaste. Voit korvata Kanafondin halutessasi Kasvisfondilla.
  5. Laita parsakaalit pohjan päälle ja levitä täyte tasaisesti päälle.
  6. Paista uunissa 175°C:ssa noin 30 min.
  7. Anna piirakan levätä hetki ennen tarjoamista.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi