Mausteinen joulukurpitsa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Mausteisen joulukurpitsan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Touch of Taste Mausteinen joulukurpitsa

Ainesosat

40
7

annosta

 kurpitsa esim. myskikurpitsa
4 rkl rypsiöljyä tai sulatettua voita
2 tl Touch of Taste Kasvisfondia
 kanelitankoa
 tähtianista
 laakerinlehteä
10  kokonaista neilikkaa
  Muutaman senttimetrin kokoinen pala inkivääriä, siivutettuna

Valmistus

1.Halkaise kurpitsa pitkittäin ja poista siemenet. Siivuta kurpitsa 3 mm paksuisiksi siivuiksi. Nosta uunivuokaan.
2.Sekoita valitsemasi rasva kasvisfondin ja mausteiden kanssa sekaisin. Lusikoi seos uunivuokaan kurpitsan päälle.
3.Paista kurpitsaa uunissa 175 asteessa 30-35 minuuttia. Valele kurpitsaa valuneella paistoliemellä joitakin kertoja paiston aikana.
4.Kurpitsan kuorta ei ole tarkoitus syödä, mutta se pitää viipaleet paremmin kasassa ja näyttää kauniille.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
Noin 5 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi