Kasvisruoka, Keitto

Gazpacho

Gazpachon reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 kypsää luumutomaattia, hienonnettuna
    • 1 purkki hienoa tomaattimurskaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl punaviinietikkaa
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 1 punainen paprika, hienonnettuna
    • 10 cm pala kurkkua, hienonnettuna
    • 1 pieni salottisipuli, hienonnettuna
    • 0.5 valkosipulin kynsi, hienonnettuna
    • 2 dl jääpaloja
    • 1-3 tl sambal oelek -chilitahnaa
    • Tarjoiluun
    • 1 mozzarella
    • krutonkeja
    • yrttejä
    • oliiviöljyä

    Valmistus

    1. Laita kaikki keiton ainesosat monitoimikoneeseen ja soseuta. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    2. Kaada keitto tarjoilukulhoihin. Lisää keiton päälle mozzarellaa, krutonkeja, oliiviöljyä ja yrttejä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET