Kasvisruoka, Lisuke

Coleslaw

Coleslawn reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    5 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 dl crème fraichea
    • 0.75 dl majoneesia
    • 2 tl hunajaa
    • 2 tl valkoviinietikkaa
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 4 dl kaalia, ohueksi siivutettuna
    • 1 dl porkkanaa, karkeana raasteena
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Sekoita kaikki ainesosat keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET