Kastike

Valkosipuli-ruohosipulikastike

Valkosipuli-ruohosipulikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 dl kermaviiliä
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
    • 1 rkl keltasipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
    • 1 maustemitta mustapippurijauhetta
    • 1.5 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia

    Valmistus

    1. Yhdistä kermaviiliin muut ainekset. Anna tekeytyä kylmässä noin 30 min.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET