Kastike

Hummeri-mätikastike

Hummeri-mätikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 8

Skickat!

Ainesosat

  • 2 dl crème fraîchea
  • 2 dl majoneesia
  • 2 tl Bong Touch of Taste Hummerifondia
  • 50 g punaista rasvakalan mätiä
  • 1 rkl appelsiinin raastettua kuorta
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita. Mausta suolalla, mustapippurilla, fondilla ja appelsiininkuorella. 

Tarjoa liemessä paistetun lohen tai muun lohiruoan kanssa. 

SISÄLTYVÄT TUOTTEET