Herkkutatti-portviinikastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Herkkutatti-portviinikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Maistuva kastike voidaan valmistaa tuoreista tai kuivatuista herkkutateista. Mausta kastike portviinillä ja Kanafondilla. Tarjoa liharuoan kanssa!

Ainesosat

4

annosta

200 g tuoreita herkkutatteja tai n. 50 g kuivattuja
2 kpl salottisipulia
2 rkl voita
3 rkl vaaleaa portviiniä
 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
3 dl kermaa
  suolaa ja pippuria maun mukaan
  

Valmistus

  1. Paloittele sienet (turvota kuivatut sienet vedessä).
  2. Kuori ja pilko salottisipuli, kuullota voissa paksupohjaisessa kattilassa. 
  3. Kaada joukkoon portviini, fondi ja kerma. Keitä keskilämmöllä 5 min.
  4. Soseuta sauvasekoittimella ja siivilöi. Mausta suolalla ja pippurilla ja tilkalla portviiniä. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 10 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi