Kastike

Grilli Béa

Grilli Béa – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvis, kana tai vasikanlihafondi. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    10 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl kananmunan keltuaista
    • 2 tl dijon-sinappia
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 1 tl fondia – Kasvis, kana tai vasikanlihafondi
    • 2 dl öljyä
    • 0,5 dl dl tuoretta rakuunaa, hienonnettuna
    • Suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Sekoita kulhossa kananmunan keltuaiset, sinappi, etikka, suola ja pippuri.
    2. Lisää öljy vähitellen, samalla sekoittaen.
    3. Viimeistele hienonnetulla rakuunalla ja tarkista maku.
    4. Jos kastike on liian paksua, lisää hieman vettä.

      Tarjoa grilli béa-kastike esimerkiksi grillatun pihvin ja parsakaalin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET