Vihreä parsakeitto savustetulla lohella

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Vihreä parsakeitto savustetulla lohella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Keväinen parsakeitto sopii hyvin juhlavaksi alkuruoaksi. Täyteläinen keitto viimeistellään Touch of Taste fondilla ja kylmäsavulohella.

Ainesosat

25
4

annosta

500 g vihreää parsaa
2 dl salottisipulia, hienonnettuna
3 rkl voita
1 dl valkoviiniä
5 dl kermaa
4 dl täysmaitoa
 rkl Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
100 g kylmäsavustettua lohta

Valmistus

  1. Leikkaa parsan nuput erilleen ja jätä ne odottamaan. Pilko varret noin 1 cm pituisiksi palasiksi.
  2. Kuumenna kattilassa 2 rkl voita. Kuullota sipulia ja parsaa 5 min voissa, jonka jälkeen lisää valkoviini. Anna kiehahtaa.
  3. Lisää fondi, maito ja kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min.
  4. Soseuta keitto tasaiseksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Siivilöi keitto.
  5. Paista parsan nuppuja kevyesti pannulla ja siivuta lohi.
  6. Tarjoile parsakeitto lämpimiltä lautasilta, nosta parsan nuput ja lohi keiton päälle.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
Noin 25 min
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 50 min
arvosana (0)
0.0/5
55 min (30 min marinointi/10 min grillaus)
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi