Turskaa rapealla pancetta-kuorrutteella

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Turskaa rapealla pancetta-kuorrutteella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Maukkaan pehmeä turska saa seurakseen italialaisesta pekonista ja hapanleivästä valmistetun rapean kuorrutteen. Viimeistele Kasvisfondilla!

Ainesosat

25
4

annosta

 turskafileetä n. 600g
2 rkl öljyä
2 rkl sormisuolaa
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
Rapea kuorrutus   
125 g pancettaa eli italialaista pekonia, siivutettuna
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 dl salottisipulia, hienonnettuna
1 dl fenkolia, siivutettuna
2 rkl voita
1 tl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
Tarjoiluun   
  perunoita
  parmesan-juustolla maustettua ranskankermaa
  
  

Valmistus

  1. Sekoita keskenään 1 rkl öljyä ja 1 rkl fondia.
  2. Kuumenna paistinpannussa 1 rkl öljyä ja ripottele päälle sormisuola. Laita turskafileet kuumalle pannulle ja paista nopeasti vain toiselta puolelta.
  3. Anna paistua 1 min, jonka jälkeen käännä fileet. Sivele öljy-fondiseos kalojen päälle.
  4. Siirrä kalat uuniin paistumaan 10 min 120 asteeseen.
  5. Kuumenna paistinpannu ja paista pancetta-pekoni rapeaksi pannulla. Lisää pannulle loput kuorrutuksen ainesosista ja paista, kunnes ne ovat rapeita.
  6. Laita kypsät kalafileet lautasille ja nosta rapea kuorrute kalan päälle. Tarjoile perunoiden ja parmesan-juustolla maustetun ranskankerman kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi