Turskaa ja muhennettuja herneitä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Turskaa ja muhennettuja herneitä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Paistettu turska on nopea ja herkullinen arkiruoka. Tarjoile kala kauniin vihreän hernemuhennoksen ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Ainesosat

4

annosta

600 g tuoretta turskaa
2 rkl voita
  perunaa neljälle henkilölle
Kastike   Kastike
200 g vihreitä pakasteherneitä
3 rkl vettä
2 rkl voita
 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
1 rkl sitruunamehua
  suolaa ja mustapippuria
  

Valmistus

  1. Laita pakasteherneet kattilaan veteen ja kiehauta. Valuta siivilässä.

  2. Soseuta herneet voin, fondin ja sitruunamehun kanssa ryynimäiseksi seokseksi. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää tarvittaessa fondia.

  3. Paista turska voissa ja laita lautasille. Annostele hernemuhennosta annoksille ja tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi