Savunmakuinen grillikala, uuniperuna ja avokadodippi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Savunmakuinen grillikala, uuniperuna ja avokadodippi -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Savuinen grillikala maistuu herkulliselle trendikkään avokadodipin kanssa! Viiden raaka-aineen dippi saa makunsa chilistä

Ainesosat

4

annosta

600 g tuoreita turskafileitä
4 kpl uuniperunoita
SAVUNMAKUINEN GLASEERAUSKASTIKE   
5 rkl limen mehua
5 rkl Touch of Taste Kalafondia
1 rkl tummaa siirappia
1 kpl punaista chilipaprikaa, hienonnettuna
1 rkl lehtipersiljaa
  Hickory Liquid Smoke -nestemäistä savua
AVOKADODIPPI   
2 kpl avokadoa
2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
2 dl kevyttä creme fraîchea
1 dl makeaa chilikastiketta
1 kpl valkosipulinkynsiä
  

Valmistus

  1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Anna kastikkeen vetäytyä noin 15 minuuttia.
  2. Paista uuniperunoita uunissa 225 °C:ssa noin tunnin ajan.
  3. Mittaa kaikki avokadodipin ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi. Anna levätä kylmässä noin 15 min. ennen tarjoamista. 
  4. Grillaa kala varovasti, sivele glaseerauskastiketta pinnalle pari kertaa grillauksen aikana.  Kala on kypsää noin 7-5 minuutin kuluttua riippuen hiilloksen kuumuudesta. 
  5. Tarjoa kalan kanssa uuniperunoita, avokadodippiä ja raikasta salaattia. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi