Punajuuricarpaccio hummerimajoneesilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Upean värikäs punajuuricarpaccio hummerimajoneesilla ja katkarapusalaatilla on hieno alkupala esimerkiksi uudenvuoden illalliselle. Upean maun tuo Bong Touch of Tasten hummerifondi!

Punajuuricarpaccio hummerimajoneesilla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.

Punajuuricarpaccio hummerimajoneesilla

Ainesosat

25 min
4

annosta

Carpaccio:   
 pientä punajuurta
 pientä keltajuurta
 pientä raitajuurta
2 rkl puristettua sitruunan mehua
4 rkl rypsiöljyä
Hummerimajoneesi:   
1 dl rypsiöljyä
 kananmunan keltuainen
1 rkl Bong Touche of Taste Hummerifondia
1 rkl puristettua sitruunan mehua
1 tl kokojyvädijonsinappia
60 g versoja tai salaattia kuten rucolaa, baby pinaattia, vuonankaalia
100 g kuorittuja katkarapuja
150 g minimozzarellapalloja
1 dl pähkinöitä tai siemeniä

Valmistus

  1. Mittaa syvään kulhoon keltuainen, dijonsinappi, fondi ja sitruunamehu. Sekoita joukkoon öljy vähän kerrallaan. Sauvasekoittimella saat varmasti tasaisen lopputuloksen.
  2. Kuori ja viipaloi juuret mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi (käytä mandoliinia, juustohöylää tai terävää veistä).
  3. Laita eriväriset juuriviipaleet jokainen omiin pieniin kulhoihinsa. Sekoita keskenään sitruunamehu, öljy ja suolaa. Pirskota vinaigrette kulhoihin ja kääntele juuriviipaleita siinä.
  4. Anna marinoitua 20 minuuttia ja valuta sen jälkeen ylimääräinen neste pois.
  5. Asettele juuriviipaleet neljälle lautaselle.
  6. Asettele juurien päälle keskelle lautasta pinoksi versoja, katkarapuja ja mozzarellaa. Pirskota majoneesia salaatin päälle ja tarjoile.

Vinkki – voit kuoria ja viipaloida juuret etukäteen. Laita ne eri astioihin, jotteivät ne värjäisi toisiaan. Hummerimajoneesin voi valmistaa edeltävänä päivänä.

Kasvisversion saat vaihtamalla hummerifondin tilalle kasvisfondin ja jättämällä katkaravut pois.
Vegaanisen version saat vaihtamalla hummerifondin tilalle kasvisfondin ja jättämällä katkaravut sekä juuston pois.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi