Pasta Frutti di mare

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Pasta Frutti di maren reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Näyttävä Frutti di Mare on yksi Italian suosituimpia pasta-annoksia. Pastassa maistuvat meren herkut sekä raikas fenkoli ja valkoviini.

Ainesosat

4

annosta

TOMAATTIKASTIKE   
1 kpl keltasipulia
1 kpl valkosipulinkynsiä
100 g fenkolia
2 rkl oliiviöljyä
 tl fenkolinsiemeniä, jauhettuna
400 g tomaattia
2 dl tomaattimurskaa
 tl tomaattipyrettä
 rkl Touch of Taste Äyriäisfondia
 dl vettä
 dl valkoviiniä
TARJOILUUN   
4 annosta pastaa, pakkauksen ohjeen mukaan
100 g pekonia tai lämminsavustettua siankylkeä
300 g kuorittuja katkarapuja
400 g keitettyjä simpukoita

Valmistus

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota pehmeäksi öljyssä. 
  2. Suikaloi fenkoli ja lisää tomaattipyreen kanssa pannulle. Paista vielä 3 min. 
  3. Lisää muut ainekset ja keitä kokoon kastikkeeksi, noin 5 min.
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla. 
  5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. 
  6. Paista pekoni rapeaksi, hakkaa persilja karkeaksi silpuksi. 
  7. Yhdistä tomaattikastike ja pasta.
  8. Jaa hummerinliha pienemmiksi paloiksi ja kääntele pastan joukkoon katkarapujen ja keitettyjen sinisimpukoiden kanssa. 
  9. Anna kaikkien ainesten kuumentua.
  10. Ripottele päälle pekoni ja persilja juuri ennen tarjoamista. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 15 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi