Lohitartar

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Lohitartarin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Raikas lohitartar maustetaan ranskalaisella sinapilla

Ainesosat

4

annosta

160 g tuoretta lohta
 tl valkoista balsamiviinietikkaa
1 tl ranskalaista sinappia
 tl kapriksia, pienittynä
  valkopippuria
 tl Bong Touch of Taste Hummerifondia
1 rkl oliiviöljyä
60 g 8 kpl ohuita patonkiviipaleita
158 g fenkolia (1/2 kpl)
  jäävettä
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Laita uunin grillivastukset kuumenemaan. 
  2. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi ja laita kulhoon. 
  3. Sekoita kalan joukkoon balsamiviinietikka, sinappi, pienityt kaprikset ja valkopippuri. Sekoita. 
  4. Pyörittele lohimassa kahdeksaksi pyörykäksi, laita kylmään. 
  5. Yhdistä fondi ja oliiviöljy. Sivele mausteöljyä patonkiviipaleille. 
  6. Paahda uunissa molemmin puolin, jäähdytä. 
  7. Leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi mandoliinilla. Laita jääveteen noin 20 minuutiksi, kunnes niistä tulee rapeita. 
  8. Ota pois vedestä ja valuta paperin päällä.
  9. Laita lohitartaria patonkiviipaleille ja laita päällimmäiseksi fenkolia ja tilliä koristeeksi.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
10 min + 3 h pakastus
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi