Lohiruukku herkkusienillä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Lohiruukku herkkusienillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Täyteläinen lohiruukku herkkusienillä on herkullinen arkiruoka koko perheelle. Mausta sitruunankuorella

Ainesosat

20
4

annosta

600 g tuoretta lohta
1 rkl voita
3 rkl salottisipulia hienonnettuna
1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
2 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
100 g vihreitä papuja
100 g tuoreita herkkusieniä
1 dl vettä
 rkl Touch of Taste Kalafondia
1 rkl valkoviinietikkaa
3 dl kermaa
  suolaa ja pippuria
Tarjoiluun   
  perunamuusia tai riisiä
  

Valmistus

1. Kuutioi lohi sopivan kokoisiksi palasiksi.

2. Ruskista sipulit, sitruunankuori, persilja, pavut ja sienet voissa paistokasarissa miedolla lämmöllä.

3. Lisää joukkoon vesi, fondi ja valkoviinietikka. Anna kiehua.

4. Lisää kerma, anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.

5. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.

6. Lisää lohi ja anna kiehua hetken aikaa. Siirrä kasari pois liedeltä ja anna levätä hetki, kunnes lohi on lämmennyt.

7. Tarjoile perunamuusin tai riisin kanssa.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi