Lohilaatikko

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Lohilaatikon reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Täyteläisen pehmeä ja pinnalta rapea lohilaatikko syntyy helposti uunissa. Hyödynnä juhlista ylijäänyt savu- tai graavilohi tällä ohjeella!

Ainesosat

75
4

annosta

 sipuli hienonnettuna
500 g jauhoista perunaa, suikaloituna
200 g ylijäänyttä lohta esim. savulohta tai graavilohta
2 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
  suolaa ja pippuria
3 rkl voita
3 rkl korppujauhoja
  
  

Valmistus

  1. Lisää pannulle 1 rkl voita. Kuullota sipulia voissa noin 10 minuuttia.
  2. Sekoita kuullotettu sipuli, perunasuikaleet ja lohi uunivuoassa sekaisin.
  3. Sekoita keskenään kerma, maito ja fondi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos uunivuokaan.
  4. Lisää päälle 2 rkl voita pieninä nokareina ja ripottele lopuksi päälle korppujauhot.
  5. Paista 175 asteisessa uunissa 45-60 minuuttia.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min valmistelu
arvosana (0)
0.0/5
25 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi