Kala-katkarapupata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kala-katkarapupadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Kermaisessa kala-katkarapupadassa kala

Ainesosat

4

annosta

300 g lohifileitä
300 g turskafileitä, tuoreita
170 g katkarapuja tai simpukoita
1 kpl sipulia, hienonnettuna
1 kpl porkkanoita
 kpl palsternakkaa
 kpl vihreitä paprikoita
 kpl punaisia paprikoita
 kpl purjoa
1 dl kuivaa valkoviiniä
3 dl vettä
3 rkl Touch of Taste Kalafondia
3 dl kermaa
1 tl chilijauhetta
1 tl paprikajauhetta
5 g tilliä

Valmistus

  1. Kuullota sipuli ja mausteet tilkassa oliiviöljyä. 
  2. Kaada joukkoon viini, fondi, vesi ja kerma. 
  3. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen noin 8-10 min.
  4. Paloittele kasvikset sopivan kokoisiksi paloiksi ja lisää pataan. Keitä vielä 5 min.
  5. Leikkaa kala sillä välin kuutioiksi. 
  6. Lisää kalakuutiot ja hauduta noin 6-8 min. Kääntele hienonnettu tilli varovasti joukkoon ennen tarjoamista.
  7. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi