Kala-äyriäiskeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kala-äyriäiskeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
räksoppa

Ainesosat

noin 25 minuuttia
4

annosta

1 rkl voita
1 rkl rypsiöljyä
2 kpl salottisipulia
4 kpl perunaa
1 kpl porkkana
 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
8 dl vettä
  Musta- ja maustepippuria (10 kpl kumpaakin)
2 kpl laakerinlehteä
200 g siikaa
200 g kuorittua katkarapua, valutettu
2 dl kermaa
  Puristettu sitruunanmehu
1 nippu tilliä
  Suolaa ja pippuria
  

Valmistus

  1. Kuori ja kuutioi perunat.
  2. Kuori ja viipaloi porkkanat.
  3. Kuori ja hienonna salottisipuli.
  4. Sulata voi yhdessä öljyn kanssa kattilassa.
  5. Paista sipulia, perunaa ja porkkanaa miedolla lämmöllä.
  6. Lisää Touch of Taste fondi, vesi, pippurit, suola ja laakerinlehdet.
  7. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes vihannekset ovat pehmeitä.
  8. Leikkaa kala noin senttimetrin kokoisiksi kuutioiksi ja laita se kattilaan yhdessä kerman kanssa, anna kiehua.
  9. Sekoita katkaravut, sitruunanmehu ja tilli.
  10. Tarjoile tumman leivän ja voin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi