Kala & äyriäinen

Intialainen lohi, belugalinssejä ja sitruunavaahtoa

Intialainen lohi, belugalinssejä ja sitruunavaahtoa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 35 minuuttia + 2 tuntia marinointiin

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g lohifileetä
    • 2 dl luonnonjogurttia
    • 1 rkl tandooritahnaa
    • 2 rkl mangochutneytä
    • 1 tl sitruunamehua
    • 2 dl crème fraichea
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 1 rkl mangochutneytä
    • Suolaa ja pippuria
    • 3 dl belugalinssejä
    • 1 dl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 6 dl vettä
    • Salaattivihanneksia

    Valmistus

    1. Sekoita jogurtti, tandooritahna, chutney ja sitruuna.
    2. Leikkaa lohi 8 osaan.
    3. Laita lohi ja jogurttimarinadi kulhoon ja jätä 2 tunniksi jääkaappiin tekeytymään.
    4. Yhdistä crème fraiche, sitruunamehu ja chutney ja mausta suolalla ja pippurilla.
    5. Huuhtele linssit ja laita ne kattilaan yhdessä fondin ja veden kanssa.
    6. Anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia ja valuta.
    7. Laita lohi uuniritilälle ja paista 200 asteessa 20 minuuttia.
    8. Tarjoile lohi linssien, kastikkeen ja kasvisten kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET