Grillattu lohi kapriskastikkeella

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillatussa lohessa ja kapriskastikkeessa on ainesta juhlavaksi päivälliseksi tai tavallista paremmaksi lounaaksi. Tarjoile lohi keitettyjen perunoiden kanssa, jotka on maustettu sitruunalla ja Kasvisfondilla ja viimeistele kapriskastikkeella, jossa maistuu sitruuna, valkosipuli ja tuore persilja.

Grillattu lohi kapriskastikkeella –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.

Grillattu lohi kapriskastikkeella

Ainesosat

50 min
4

annosta

 lohifileetä á 150 g
Touch of Taste -perunat:   
1 kg uusia perunoita
 pientä keltasipulia
1.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
  Tuoretta timjamia
Kastike:   
4 rkl oliiviöljyä
3 rkl kapriksia
1 rkl sitruunan kuorta
1 rkl sitruunan mehua
1 tl valkosipulia hienonnettuna
3 rkl persiljaa hienonnettuna
  
  
  

Valmistus

  1.  Harjaa perunat juuresharjalla huolellisesti ja silppua sipulit.Laita perunat ja sipulit vedellä täytettyyn kattilaan yhdessä fondin ja suolan kanssa.
  2.  Keitä perunat pehmeiksi, valuta keitinvesi pois ja anna jäähtyä.
  3.  Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4.  Mausta lohi suolalla ja pippurilla, sivele pintaan hieman öljyä ja grillaa keskilämmöllä.
  5.  Laita perunat lautaselle, asettele grillattu lohi perunoiden päälle ja levitä päälle kapriskastike.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
75
arvosana (0)
0.0/5
n. 5 h
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
35
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi