Kala & äyriäinen, Kastike

Grillattu lohi kapriskastikkeella

Grillattu lohi kapriskastikkeella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    50 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 palaa lohifileetä á 150 g
    • Touch of Taste -perunat:
    • 1 kg uusia perunoita
    • 3 pientä keltasipulia
    • 1,5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • Tuoretta timjamia
    • Kastike:
    • 4 rkl oliiviöljyä
    • 3 rkl kapriksia
    • 1 rkl sitruunan kuorta
    • 1 rkl sitruunan mehua
    • 1 tl valkosipulia hienonnettuna
    • 3 rkl persiljaa hienonnettuna

    Valmistus

    • Harjaa perunat juuresharjalla huolellisesti ja silppua sipulit.
    • Laita perunat ja sipulit vedellä täytettyyn kattilaan yhdessä fondin ja suolan kanssa. Keitä perunat pehmeiksi, valuta keitinvesi pois ja anna jäähtyä.
    • Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
    • Mausta lohi suolalla ja pippurilla, sivele pintaan hieman öljyä ja grillaa keskilämmöllä. Laita perunat lautaselle, asettele grillattu lohi perunoiden päälle ja levitä päälle kapriskastike.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET