Äyriäisrisotto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Keväisessä risotossa maistuu vihreä parsa, katkaravut ja kuiva valkoviini. Viimeistele maku Kalafondilla ja koristele risotto tuoreella tillillä.

Äyriäsrisotto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.

Äyriäisrisotto

Ainesosat

35 min
4

annosta

2 dl kuivaa valkoviiniä
8 dl vettä
3 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
3 rkl oliiviöljyä
1 kpl pieniä sipuleita
1 kpl valkosipulinkynsiä
3 dl risottoriisiä, esim. Arborio
8 kpl vihreää parsaa
2 dl parmesaanijuustoa
200 g katkarapuja, kuorittuina
  mustapippuria
  tilliä tai herneenversoa koristeluun

Valmistus

  1. Mittaa viini, fondi ja vesi kattilaan. Lämmitä hiljalleen kuumaksi.
  2. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota öljyssä mutta älä ruskista.
  3. Lisää riisi ja kuullota hetki, kunnes riisi on kiiltävää.
  4. Lisää lämmin liemi pienissä erissä joukkoon.
  5. Anna nesteen imeytyä riisiin miedolla lämmöllä samalla sekoittan.
  6. Kuori ja leikkaa parsa 3 cm:n paloiksi, kuullota pannulla hieman.
  7. Sekoita joukkoon juusto, parsa, äyriäiset ja kypsyydeltään 'al dente' riisi.
  8. Mausta suolalla ja pippurilla.
  9. Laita tarjolle, koristele tillillä tai herneenversoilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 25 min, josta 10 min suolaukseen
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
20
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi