Punainen curry-kana

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Punainen curry-kana -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Punainen curry-kana on thai-ruokien klassikko! Mausta kookoksinen kastike Asian Red and Hot -fondilla

Ainesosat

30
4

annosta

600 g broilerin fileetä suikaloituna
200 g wok-vihanneksia, esim. sekoitus maissia, paprikaa, sipulia ja sokeriherneitä
1 rkl öljyä
6 dl kookosmaitoa
2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 rkl limemehua
1 rkl hunajaa
  suolaa ja pippuria
Tarjoiluun   
  riisiä tai nuudelia

Valmistus

  1. Ruskista broilerin suikaleet öljyssä padassa. Kaada joukkoon kookosmaito ja fondi. Anna kiehua hiljalleen 15 min.
  2. Ruskista wok-vihannekset ja valkosipuli erillisellä pannulla ja lisää ne pataan. Anna kastikkeen kiehua vielä 5 minuuttia.
  3. Mausta fondilla, limemehulla, hunajalla sekä suolalla ja pippurilla. Tarjoa riisin tai nuudelin kanssa!

Vinkki!

Kasvisruoan saat korvaamalla broilerin kasviproteiinilla (esim. tofu).

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 15 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
80 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi