Korean chicken burger

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Korean chicken burger -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.
Korean chicken burger

Ainesosat

80 min, josta 60 min marinointia/pikkelöintiä
4

annosta

500 g kanan jauhelihaa
2 rkl Gochujang-tahnaa
 muna
1 tl valkosipulia hienonnettuna
 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
2 rkl pankojauhoa
Pikkelöidyt vihannekset:   
4 dl keräkaalia pienenä silppuna
4 dl kurkkua ohuina viipaleina
 dl riisiviinietikkaa
 dl sokeria
 tl seesamiöljyä
2 rkl seesaminsiemeniä
  punasipulia silppuna
Tarjoiluun:   
  Sriracha-majoneesia
  Hampurilaissämpylöitä ja salaattia

Valmistus

  1. Aloita pikkelöimällä vihannekset. Keitä riisiviinietikkaa ja sokeria kunnes sokeri on liuennut. Anna jäähtyä ja kaada astiaan kaalin ja kurkkuviipaleiden päälle. Levitä päälle seesamiöljy- ja siemenet. Anna pikkelöityä vähintään 1 tunti.
  2. Sekoita keskenään Gochujang-tahna, fondi, muna, valkosipuli ja pankojauho. Lisää joukkoon kanan jauheliha ja työstä tasaiseksi hampurilaistaikinaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Voit koepaistaa pienen palan testataksesi makua.
  3. Muodosta neljä hampurilaispihviä. Paista paistolevyllä tai paistinpannulla grillissä.
  4. Paahda sämpylät, kokoa hampurilaiset ja tarjoile heti.

Vinkki: Tarjoile hampurilaisten välissä sriracha-majoneesia.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
80
arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
90 min
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi