Broileri, Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Grillatut kanavartaat seesamiriisillä

Grillatut kanavartaat seesamiriisillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g kanan rintafileetä
    • 2 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 1 rkl limemehua
    • 12 kpl varrastikkua
    • 4 annosta keitettyä riisiä
    • 4 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
    • Tuoretta korianteria
    • Hoisinkastiketta tarjoiluun

    Valmistus

    1. Viipaloi kanan rintafileet puolen sentin paksuiksi suikaleiksi pituussuunnassa.
    2. Laita viipaleet yhdessä soijan, fondin ja limemehun kanssa muovipussiin.
    3. Anna marinoitua 60 minuuttia jääkaapissa.
    4. Laita kanaviipaleet vartaaseen ja grillaa niitä keskilämmöllä.
    5. Tarjoa vartaat yhdessä seesamilla ja korianterilla maustetun riisin ja Hoisinkastikkeen kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET