Mac n’ Cheese kinkulla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Mac n’ Cheese kinkulla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Mac and Cheese kinkulla on entistä maukkaampi versio klassisesta amerikkalaisesta lohturuoasta. Juustoisa pastaruoka maistuu koko perheelle!

Ainesosat

40
4

annosta

300 g makaronia
5 dl vahvan makuista juustoraastetta, esim. cheddar
12  savustettua kinkkua
  tuoretta lehtipersiljaa
Kastike:   
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoa
4 dl maitoa
2 dl kermaa
 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Keitä makaronit suolatussa vedessä, kunnes ne ovat al dente (noin 2 min alle pakkauksen ohjeajan). Valuta keitinvesi pois.
  2. Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito ja kerma. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 min.
  3. Sekoita makaronit ja juustoraaste kastikkeen joukkoon. Siirrä uunivuokaan, paista 200 asteessa noin 25 min.
  4. Ruskista kinkkusiivut pannulla.
  5. Nosta paistetut kinkkusiivut pastan päälle, viimeistele persiljalla ja tarjoile!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi