Halloumi Carbonara

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Halloumi Carbonara -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
Haloumi carbonara

Ainesosat

20 minuuttia
4

annosta

4 annosta keitettyä spagettia
400 g halloumia tai grillijuustoa kuutioituna
3 kpl silputtua valkosipulinkynttä
3 rkl oliiviöljyä
100 g parmesaaniraastetta
4 kpl munankeltuaista
1 rkl persiljasilppua
  Suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Kypsennä pasta al denteksi ja valuta.
  2. Säästä 2 dl keitinvettä.
  3. Paista halloumi kuumalla pannulla kullanruskeaksi, lisää valkosipuli ja sekoita pastan joukkoon.
  4. Vatkaa munankeltuaiset keitinveden joukkoon ja sekoita ne pastaan.
  5. Lisää juusto ja persilja, mausta suolalla ja mustapippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi