Pieni Äyriäiskoulu

Paloittele Taskurapu

Näin pääset taskuravun kuoren alle.
Dela en krabba - steg 1

1.

Taskurapuja saadaan ympäri vuoden mutta parhaimmillaan ne ovat syyskuusta joulukuuhun.

Dela en krabba - steg 1

2.

Aloita poistamalla pyrstö.

 

3.

Laita taskurapu selälleen ja pistä veitsen kärki mahassa olevaan pieneen reikään. Paina voimakkaasti veitsellä ja jaa taskurapu.

 

4.

Kännä taskurapu ja tee samoin toiselle puolelle.

 

5.

Poista vatsalaukku molemmista puoliskoista.

 

6.

Murra irti sakset ja jalat.

 

7.

Poista suolet kilvestä.

 

8.

Vatsalaukun poistamisen jälkeen kaikki jäljellä oleva on syötävää harmaita kiduksia lukuunottamatta.

 

9.

Avaa sakset veitsellä, pähkinänsärkijälla tai vasaralla. Taita jalat poikki nivelten kohdalta ja vedä liha ulos, tee se esim. rapuhaarukalla. Nauti!

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi