Pieni Äyriäiskoulu

Paloittele Hummeri

Käymme läpi hummerin paloittelemisen parhaimmalla tavalla.
Kockskolan - Dela en hummer

1.

Laita keitetty hummeri leikkuulaudalle selkä ylöspäin. Ojenna pyrstö suoraksi.

Dela en hummer - steg 1

2.

Työnnä veitsen kärki selkäpanssarin ”ristin” läpi. Paina veitsi lujasti pohjaan ja leikkaa pyrstö halki.

Dela en hummer - steg 2

 

3.

Käännä hummeri ja leikkaa vartalo pyrstön tapaan.

Dela en hummer - steg 3

 

4.

Poista vatsalaukut molemmilta puolilta. Poista suolet tarvittaessa.

Dela en hummer - steg 4

 

5.

Avaa sakset leikkaamalla tai veitsellä lyöden. Pähkinänsärkijä tai vasara on myös hyvä apuväline. Tee sama nivelille, jolloin pääset käsiksi herkulliseen saksilihaan. Hummerihaarykka on täydellinen väline, päästäkseksi kaikkiin sopukoihin ja kätköihin.

Dela en hummer - steg 5

 

6.

Ota pyrstö ulos.

Dela en hummer - steg 6

 

7.

Hummerivoi ja mäti (jos hummeri on naaras) ovat oikeita herkkuja, joten huomaathan ottaa ne talteen.

Dela en hummer - steg 7

 

8.

Kaikki osat ovat syötäviä, kun vatsalaukku on poistettu. Huomaathan, että myös jaloissa on paljon syötävää. Nyt ovat kaikki keinot sallittuja – suu, hampaat tai hummerihaarukka – ettei yksikään makupala jäisi nauttimatta.

Dela en hummer - steg 8

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi