SÄÄNNÖT JA EHDOT

Bong Touch of Taste -kampanja
Kampanja-aika 3.1.2024–30.6.2024

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, vähintään 16-vuotta täyttäneet henkilöt, jotka eivät ole työntekijöinä ottaneet osaa kampanjan valmisteluun, eivätkä asu samassa taloudessa kampanjan valmisteluihin osallistuneiden henkilöiden kanssa.

Palkinto

Palkintona on musta Le Creuset Heritage -uunivuoka (arvo n. 61 €). Vuoka on
kivikeraaminen ja kestää lämpötiloja -23 °C:sta 260 °C:seen sekä pakastusta ja konepesua.
Palkintoja ja voittajia on yhteensä 1 kpl.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 3.1.2024–30.6.2024.
Palkinnot arvotaan kilpailun päätyttyä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailun vastuu ja hallinnointi

Kilpailun järjestää GB Foods Suomi Oy.

GB Foods Suomi Oy
Äyritie 12 C
01510 Vantaa

Voittajat arvotaan kaikkien osallistujien keskuudesta. Voitot ovat henkilökohtaisia. Voittoja ei voi lunastaa rahana tai siirtää kenellekään muulle. Kotitaloutta kohden voi olla vain yksi voittaja.

Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Jos voittajaa ei tavoiteta 7 päivän kuluessa, GB Foods Suomi Oy:llä on oikeus nimittää uusi voittaja.

Kilpailun järjestäjä pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista, joiden väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Tietojen tallentaminen

GB Foods Suomi Oy käyttää osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja vain arvonnan järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin eikä käytä tai luovuta henkilötietoja suoramarkkinointi- tai muita tarkoituksia varten ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Tietoja säilytetään vain niin kauan kuin kampanjan toteutus sitä vaatii. Kampanjan päätyttyä rekisterin sisältö poistetaan, paitsi tapauksissa, joissa osallistuja on nimenomaisesti suostunut tähän.

Henkilötietojen tarkastus

Palvelun käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitkä henkilötiedot on kerätty tietotiedostoon tai ettei tietoja ole tallennettu.

Tarkastuspyyntö on esitettävä seuraavasti:

Tarkastuspyyntö lähetetään kilpailun järjestäjän verkkosivustolla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Yhteydenottolomake löytyy osoitteesta: https://blaband.fi/ota-yhteytta/

Jos datatiedostoon tallennetuissa tiedoissa on virhe, rekisteröity henkilö voi lähettää korjauspyynnön järjestäjälle yllä mainitun yhteydenottolomakkeen kautta.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteemme on nähtävissä osoitteessa: https://blaband.fi/tietosuojakaytanto/XXXX