Kastikekoulu

Beurre maniè

Opi valmistamaan itse beurre manié ja tule samalla paremmaksi kokiksi! Ohjeillamme onnistut taatusti.
Kockskolan - Beurre manier

Beurre manié on helppo valmistaa

Sulata 1 osa voita kattilassa ja sekoita 1 osa vehnäjauhoja joukkoon niin, että seoksesta tulee taikinamainen. Suurusta voidaan käyttää kaikenlaisiin kastikkeisiin tai patoihin.

Lisää nesteeseen pieni nokare kerrallaan, kunnes haluttu sakeus on saavutettu. Anna kastikkeen tai padan kiehua hiljalleen 2-3 minuuttia ennen tarjoamista. Ylijäänyt beurre manié säilyy jääkaapissa korkeintaan viikon.

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi