Keitä oma fondi

Keitä oma kanafondi

Oman kanafondin valmistus on helppoa ohjeellamme. Pilko tuoreet yrtit ja vihannekset, keitä hiljalleen 3-4 tuntia samalla vaahtoa kuorien. Jos haluat vielä lisää makua, keitä lientä vielä kokoon.
Kockskolan - Koka egen kycklingfond

Valmistusaika n. 4 tuntia

Ainesosat:

2 kpl tuoreita broilerinrankoja (leikkaa pois fileet ja reidet)

1 kpl keltasipulia

¼  juuriselleriä

1 kpl palsternakkaa

1 kpl valkosipulinkynsiä

2 kpl laakerinlehtiä

5 kpl timjamin oksia

5 kpl kokonaisia valkopippureita

5 kpl persiljan varsia

Valmistus:

  1. Hakkaa rangat pienemmiksi paloiksi.
  2. Laita palat suureen kattilaan ja peitä vedellä. Kuumenna kiehuvaksi ja kaada vesi sitten pois. (Saat kirkkaamman fondiliemen, kun suoritat tämän vaiheen.)
  3. Vaihtoehtoisesti: Paahda rangat uunissa 225 °C:ssa noin 30 min.
  4. Laita rankapalat suureen pataan tai kattilaan ja täytä vedellä.
  5. Kuori sipulit ja kasvikset ja leikkaa pienemmiksi paloiksi. Laita kaikki kattilaan, kuumenna ja kuori syntyvä vaahto pois.
  6. Lisää mausteet ja keitä hiljalleen 3-4 tuntia, samalla vaahtoa kuorien. Siivilöi liemi, heitä pois kananrangat. Jos haluat vielä lisää makua, keitä lientä vielä kokoon.

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi